Hajformázók

 2012.01.05. 19:31

A ghd innovációs szerepét a fodrászati eszközök piacán a kiemelkedő minőségű és egyedi technológiájú hajformázók bizonyítják. A professzionális eszközök sikere 10 éve kezdődött, azóta számos nemzetközi elismerés és díj bizonyítja, hogy a ghd minőség páratlan.

A ghd legújabb terméke az eclipse®, amellyel forradalmasítottuk a hajvasalást. A ghd kutatói és mérnökei által kifejlesztett szabadalmaztatott tri-zone™ technológia egyedülálló hajformázási lehetőségeket biztosít a hajszerkezet roncsolása nélkül. A készülék bármilyen textúrájú hajat néhány másodperc alatt képes a kívánt fazonnak megfelelően formázni, ráadásul a készülék még a legaprólékosabb munka után sem forrósodik fel.

A ghd gold szériájának legújabb terméke, a gold V három méretben is elérhető, így kifogástalan segítséget nyújtanak a hullámos, göndör vagy tökéletesen egyenes hajkorona elkészítéséhez is. Az eclipse®-hez hasonlóan ezek a készülékek is a legoptimálisabb hőfokkal dolgoznak, a bekapcsolástól számított 15-20 másodpercen belül elérik a 185 fokot, amely bizonyítottan nem károsítja a hajszerkezetet.

A hajformázók rendkívül biztonságosak, hiszen alvó állapot funkciója miatt, használat után 30 perccel kikapcsolnak. A készülékek univerzális feszültséggel bírnak - így a világ bármely pontján használhatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://goodhair.blog.hu/api/trackback/id/tr626540139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása