Rólunk

 2013.09.10. 17:20

A ghd 2001-ben Nagy-Britanniában kezdte el a hajformázó gépek forradalmasítását. Hatalmas népszerűségét professzionális termékpalettájának köszönheti, melyek segítségével otthon is könnyedén szalon szépségű hajat varázsolhatunk magunknak. A ghd az elmúlt évek során egyre növekvő termékcsaládjával, szinte személyre szabott jobbnál jobb hajformázó készülékekkel nyűgözte le a nagyközönséget. A márka ismertségét tovább növelte, hogy olyan hírességek kezdték használni, mint Blake Lively, Lady Gaga vagy Katy Perry.

A ghd termékek különleges technológiák segítségével nyújtanak szakszerű megoldást a hajformázásra. Készülékei a legmakacsabb tinccsel és göndör fürttel is könnyedén elbánnak. Mindegyik hajformázó univerzális feszültséggel bír, így a világ bármely pontján használhatóak. A ghd air hajszárító egyedülálló ionos technológiájával már a szárítás közben regenerálja és védi a hajat a kiszáradástól, hiszen a nedvességet a haj szerkezetébe zárja. A ghd professzionális fésűit és hajkeféit a szakemberek mellett otthoni használatra is ajánljuk. styling termékeií/strong> – a habok, sprayk, és krémek – beépített hő elleni védelmi rendszerrel rendelkeznek, ezért mindennapi használatuk sem okoz a hajban károsodást. A

A bejegyzés trackback címe:

https://goodhair.blog.hu/api/trackback/id/tr326540141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása