Elválasztó fésű

 2013.09.16. 18:18

Segít a stílusod tökéletesítésében

A LEGJOBB... a haj elválasztásához hajszárítás előtt, a frizura kialakításához, illetve tupírozáshoz is. A finom fogazatú tervezés és az antistatikus tulajdonságok teszik ezt a fésűt tökéletessé ahhoz, hogy a bonyolult frizurák kreálásában is megfelelő partner legyen.

HASZNÁLAT: Károsodás nélküli tupírozáshoz ajánljuk, hogy válassz ki egy kisebb tincset a hajadból, és fogd meg, nehogy a hajgyökereket húzd fésülés közben. Helyezd a fésűt pár centiméterre a gyökerektől, és kezdd el tupírozni a hajat, fésüld visszafelé, a növés irányával ellentétesen. Az első két visszafésülésnél állj meg a haj gyökerétől pár centire, a harmadik visszafésülésnél pedig nyomd az egész tupírozott részt vissza a haj tövéig.

STÍLUS TIPP: Használd a fésű végét ahhoz, hogy tökéletes választékot csinálj magadnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://goodhair.blog.hu/api/trackback/id/tr156540229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása