shot05 054Ha a loboncod nem mindig engedelmeskedik az egyenesítő forró lapjainak, vagyis gyakrabban kell végighúznod a hajvasalót egy-egy tincsen ahhoz, hogy valóban kisimuljon és megszelídüljön a göndörödő fürt, esetleg nem marad tartósan egyenes a frizura, és már másnap tapintható az éjjeli párnanyom a hajadon, akkor jól figyelj, van egy remek praktikánk egyenesen a ghd hajstylistjaitól:

A trükk a vasalásnál alkalmazott fésülés természetes sörtéjű kefével. Fogd meg a tincset, amit egyenesíteni szeretnél, és helyezd alá a ghd természetes sörtéjű ovális formázókeféjét, majd egészen a hajtövektől kezdve haladj lassan lefelé, miközben a kefe nyomában húzod a hajvasalót. Kétszer olyan precíz eredményt érhetsz el így, mintha a kefe használata nélkül egyenesítenél, ugyanis a sörték összeterelik a kósza szálakat, így egyetlen apró hajszál sem maradhat ki, ami elrontaná a tökéletesen egyenes és selymes haj végeredményét. Ráadásul a természetes sörtéknek köszönhetően a haj nemcsak könnyebben formázható, de sokkal fényesebb is lesz.

Ha pedig mindezt igazán tartóssá akarod tenni, a selymes fény és az egyenes puhaság akár a következő hajmosásig is makulátlanul kitarthat egyetlen apró segítséggel, a ghd Final fix spray-vel. Permetezz egy keveset kb. 30 cm távolságról a kész tincsekre, és biztos lehetsz benne, hogy a vízálló védőrétegnek köszönhetően még párás időben sem esik össze vagy göndörödik be a hajad.

 

 

 

Az ovális hajkefét és a Final fix rögzítő sprayt most csomagban, kedvezményesen 12 700 forint helyett 8 400 forintért rendelheted meg!

hajkefe+hajlakk

A csomag megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot!

Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Cím:*

A bejegyzés trackback címe:

https://goodhair.blog.hu/api/trackback/id/tr336540209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása