image_3b3f.img

I love the 90’s

Ha korábban cikinek tartottad a 90-es évek videoklipjeiből ismert hajmeresztő frizuraötleteket, most kezdhetsz barátkozni a gondolattal: a hip-hop korszak kultfrizurái idén újra divatot diktálnak! Persze nem kell megijedni, nem szűrés nélküli az ismétlés: a régi hajstílusok mind egy-egy modern csavarral térnek vissza. De abban biztos lehetsz, hogy a high-fashion showk után a divatmagazinokat és a sztárokat is hipergyorsan meghódítja a régi-új őrület. Az irányvonalak közül ezúttal a fonatok viszik a prímet: mindegy, hogy néhány oldaltincset bolondítasz meg vagy egy egész koszorút fonsz a fejedre, idén a különc fonatokkal nem lőhetsz mellé!

 

 

Lokniromantikaimage_e4fb.img

A tavaly egyeduralkodó gótikus punk look után most egy igazi kifinomult fordulat következik: a 2014-es trendek legbájosabbja alighanem a modern romantika jegyében készült finom lokni lesz. Ide tartoznak a csinos és extrán nőies laza hullámok, amelyek nem rendeződnek szigorú, merev csigákba, inkább lágyan omló, természetesre fésült fürtök jelentik a végeredményt. A kontyok sem túl rendezettek, helyette bátran húzz ki pár szálat oldalt, amely lágy keretet ad az arcnak, esetleg tűzz bele egy bájos virágot, és kész a modern romantika!

 

Hajrá, természetesség! image_a7df.img

Nincs is szexisebb az egészséges hajnál, és ezt a trend őrei is egyre inkább érzékelik: épp ezért idén minden divat, ami nem akar szigorú és megkreált hatást kelteni. A jelszó a természetesség, amely mentén búcsút inthetünk az egyenlokniknak vagy a természetellenes csigáknak. Helyette meríts ihletet a szabálytalan hullámokból, legyen a hajad egy hangyányit kusza és tökéletlen – a megjelenésed így lesz igazán tökéletes!

 

 

Merj különbözni! image_145d.img

Ha alapvetően is rebellis típus vagy, most végképp kiélheted magad, a lázadó fiatalok trendje ugyanis nem tűr semmiféle „konfekciófrizurát”. Sőt, minél extrémebb és viccesebb, annál jobb: ennek a trendnek az egyik kulcsfrizurája a duplakonty. Ezt a mosolyogtató, kicsit őrült lookot persze tudni kell viselni és egy pillanatig sem szabad komolyan venni. A lényeg, hogy mindenkihez elérjen az üzenet: a jelszavad a szórakozás és a szabadság. Maximalizáld a hatást hajszínező púderrel és egy kis extra volumennel!

 

Címkék: újdonság modern trend természetes romantika különleges frizura fonat lokni trend 2014 nyári frizura

A bejegyzés trackback címe:

https://goodhair.blog.hu/api/trackback/id/tr636540293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása