eclipse®

 2013.10.25. 14:22

Az eclipse® a ghd kutatói által kifejlesztett és szabadalmaztatott tri-zone™ technológiának köszönhetően új korszakot nyitott a hajformázók történetében.

A ghd eclipse® minden textúrájú tincset kivétel nélkül azonnal megszelídít. Speciális technológiával kialakított lemezein összesen hat villámgyors intelligens érzékelő található, amelyek az egyenletes hőeloszlást biztosítva minimalizálják a haj károsodásának lehetőségét. Kifinomult hővezetésének köszönhetően az eredmény minden hajtípus esetében tökéletes.

Az érzékelők segítségével az intelligens készülék felismeri, hogy milyen vastagságú és mennyiségű hajat fognak közre a lemezek, így a hőfokot automatikusan úgy állítja be, hogy az a hajnak a legmegfelelőbb legyen.

A készülék váza nagyon könnyű és nem melegszik fel, így még 45 perc hajformázás után is hideg a készülék külseje.

A bejegyzés trackback címe:

https://goodhair.blog.hu/api/trackback/id/tr226540175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása