ghd_nyerj

Olyan szakember vagy, aki csak minőségi eszközökkel kényezteti vendégeit?

 
Szeretnéd, ha vendéged mosolyogva kérdezné, milyen eszközzel formáztad a haját, mert:
száraz-horz

- sokkal lágyabb, puhább fürtöket kapott?

- fényesebb, csillogóbb a szokásosnál?

- tartósabb lett a formázott frizura?

- nem száradt ki, nem lett fakó a végeredmény?

 

 

Olyan szakember vagy, akinek fontos, hogy a vendég ne csupán stílusos, de egészséges hajjal álljon fel a székéből?

Akkor felejtsd el az eddig ismert hajvasalókat, melyeket rendszerint több mint 200 ˚C-on működtetsz, ezzel kárt téve a vendéged hajában, megégetve a haj szerkezetét.

Tudtad, hogy a mai piacon lévő hajvasalók 90%-a akár 220 fokra is állítható? És azt, hogy a haj vasalása 185 ˚C felett már szerkezeti károsodást, 210 ˚C felett maradandó károsodást okoz?

A ghd világszínvonalú laboratóriuma Cambridge-ben hosszú évek tesztelésével bebizonyította, hogy a hajvasalás legoptimálisabb hőfoka 185 ˚C.

Nincs szükség a hőmérséklet változtatására!

Az állandó hővel való formázás a kulcsa a kevesebb hővel való formázásnak, vagyis ahhoz, hogy gyorsan tartósabb frizurát készíthess, elég egyszer végighúznod a formázót a tincsen anélkül, hogy magasabbra állítanád a hőfokot!

 

Szeretnél egy olyan hajvasalót, amely új dimenziókba emeli a hajvasalás folyamatát?

[button color="#COLOR_CODE" background="#COLOR_CODE" size="medium" src="http://goodhair.blog.hu/media/image/2014-04-23/6540197/#ajanlat"]Szeretnék, megnézem az ajánlatot [/button]

Olyan szakember vagy, aki a minőségi eszközökkel megkönnyíti saját munkáját is?

Válaszd a ghd Eclipse hajformázóját, és garantáljuk, hogy véleményed egy csapásra megváltozik az általad eddig ismert hajvasalókról!

Válaszd a ghd Eclipse hajformázót, mert: eclipse

- a ghd által szabadalmaztatott tri-zone technológia egyedülálló hajformázási lehetőségeket biztosít a hajszerkezet roncsolása nélkül.

- precíz hő alapú irányítást biztosít, hogy garantálja az optimális formázó hőmérsékletet a hajformázási folyamat során, hajtípustól függetlenül.

- 6 gyors reakcióidejű szenzor, lemezenként 3 db tartja fenn az optimális hajformázási hőmérsékletet, a 185˚C-ot.

- az egyenletes, megfelelő hővel történő formázás azt jelenti, hogy gyorsabban és kevesebb hővel dolgozhatunk a verhetetlen ragyogásért és erőteljes hatású hajért, mely tovább tartja meg a fényét.

- a precíziós lemezek laposabbak és simábbak, hogy a legvastagabb hajat is egyetlen mozdulattal simítsuk végig, szuper finom, felülmúlhatatlanul ragyogó hajat eredményezve.

- simítja és igazítja a haj hámrétegét, növelve annak töredezéssel szembeni ellenállását.

- a gyorsabb felmelegedési profilnak köszönhetően bármely más hajformázónál gyorsabban áll készen a munkára.

- a hi-tech fejlesztett szigetelés miatt a hajformázó hűvösebb külső testtel rendelkezik (58°C a korábbi 90°C-os hajformázókhoz képest, 45 perc után).

- a szigetelés az űrtechnológiában és az amerikai haditengerészet által is használt anyagokból készült, hogy hosszabb ideig maradjon hűvös a hajformázó érintése. A szigetelés neve Aerogel, melyet a NASA használ űrruhák és űrjárművek esetében, hogy védje azokat extrém hőmérsékletektől.

Rólunk mondták:

[message_box title= color="blue"]"Egy kiváló frizurához nélkülözhetetlen a ghd! - Kun Csaba, ghd oktatófodrász"[/message_box]

[message_box title= color="blue"]"Ez az eszköz sokak életét megváltoztatja, sok időt megspórol, és sokan megfordulnak a fejek után, amin dolgozott." - Kenna, ghd kreatív igazgató[/message_box]

[message_box title= color="blue"]"Magas minőség, a legapróbb részletekre való figyelem. A ghd-vel tökéletes a végeredmény." - Gödöny István, mesterfodrász[/message_box]

Garantált ajándék a megrendelőknek

Most a ghd Eclipse vásárlása esetén megajándékozunk egy professzionális fésűszettel, amely nem hiányozhat egyetlen profi fodrász eszköztárából sem, és egy kontyfésűvel, amely nemcsak a szuper precíz kontykészítést könnyíti meg, de bontófésűnek és tupírozáshoz is segítségedre lehet!

GHD-Eclipse-1-horz

 
Első öt megrendelőnknek a fentieken túl még egy praktikus tároló tokkal is kedveskedünk.
 

ghd tároló tok

Tehát tiéd lehet:

egy okos hajvasaló, a ghd Eclipse,

egy fésűszett, egy kontyfésű és a hajformázó tárolótok

most mindössze 73.500 forintért, az eredeti 102.100 forint helyett!

 

Rendeld meg most!

Név:*
E-mail cím:*
Cím:*
Telefonszám:*
 

Tájékoztató a megrendelés folyamatáról

A megrendelést az űrlap kitöltése után a „ Megrendelés” gombra kattintással lehet rendszerünkbe rögzíteni. A megrendelés a „Távollévők között kötött szerződésnek” minősül és fizetési kötelezettséggel jár a Megrendelő részéről.

Szállítási és fizetési feltételek

Megrendelésed után kollégánk felveszi veled a kapcsolatot, hogy egyeztessétek a szállítás időpontját. A szállítás ingyenes az egész ország területén. A csomagot futárszolgálattal küldjük, ez esetben a terméket utánvétellel tudod átvenni. A megrendelt csomag az I. kerület Tábor u. 5 szám alatt lévő Great Lengths bemutató szalonunkban is átvehető előzetes egyeztetést követően.

Garancia

Minden ghd hajformázóra 2 év garanciát biztosítunk. Bármely rendeltetésszerű használat során bekövetkezett hiba esetén teljes körű csere garanciát vállalunk a 2 év alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://goodhair.blog.hu/api/trackback/id/tr546540197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása